top of page

ŽENSKÉ KRUHY CHOCEŇ - JE ČAS SE JEŠTĚ VÍCE PROPOJIT 💜

Aktualizováno: 3. 4. 2022



Milá ženo,


Nejsem oficiálně certifikovanou průvodkyní ženskými kruhy, ale od roku 2017 jsem jich prošla dost na to, abych věděla, jak velká síla ženského kruhu je a abych si pozměnila svůj názor na to, že kde se sejde více žen, vznikne z toho zákonitě "slepičárna".


Může to být i jinak. Společenství žen, ve kterém se ženy sejdou ve své pravdě a v respektu jedna k druhé, může být velmi velmi léčivé a podpůrné.


V bezpečném kruhu žen se můžete uvolnit a naplno říct to, co vás momentálně trápí, co prožíváte. Možná řeknete i to, co byste řekla kámošce až u třetí sklenky vína...nebo raději vůbec...


V ten okamžik pravdivosti k sobě samé dáváte Vesmíru jasně najevo, že už toužíte s tím začít "něco dělat". A v ten okamžik se najde ta, která vás podpoří. Která Vás pohladí, která Vám třeba ukáže cestu skrze sebe a svůj příběh, životní zkušenosti...


V ten okamžik se začnou dít zázraky.


Nikdy se nesejde "náhodný kruh", nikdy se nesejdou "náhodné ženy".


Co se v kruhu vysloví, zůstává v kruhu a "ven" se "nevynáší". I proto je kruh bezpečným prostorem, ve kterém je vzájemná podpora a otevřenost tou největší službou, kterou si můžeme dát sobě navzájem.

Vím, že nás je v Chocni a okolí už mnoho, které jdeme cestou do pravdy svého Srdce. Vím, že je nás mnoho, které se odhodlávají tam vkročit.


Buďme tu vzájemně jedna pro druhou jako opora a podpora. POJĎME SE JEŠTĚ VÍCE SPOJIT!




Je mi jasné, že i u nás a v okolí je mnoho žen, které už mají zkušenosti z mnoha sebe-rozvojových kurzů či kruhů. Pojďme to dát dohromady .


Miluju své kruhy sester, které jsou ale různě po ČR a SR.

Je čas začít se scházet i "lokálně" a tvořit spolu vlnu radosti, pospolitosti a nového ženství, které roste, kvete, zpívá a sílí vzájemnou podporou.


Pokud vás můj vzkaz oslovil, prosím, napište mi na email milena.karnaya@gmail.com nebo mi zavolejte na 605 519 264. Ideálně, abychom na sebe měli mail, pokud by "cokoliv spadlo" :)).


Kdybyste měly jakékoliv dotazy, ptejte se. Co budu vědět, ráda zodpovím.


První kruh se uskutečnil v sobotu 20.11.2021, další bude V PÁTEK 10.12.2021.


Cítím plné požehnání a vše se již krásně skládá.

Těším se na ty, se kterými se potkáme a v lásce budeme spolu-tvořit ženskou pohodu a sdílení...


V srdcích spolu...💜


S láskou objímám, Milena Dea



232 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comments


bottom of page