top of page

ZVUKOVÉ ENERGETICKÉ OTISKY/OSOBNÍ MEDITACE aneb ZPRÁVY A ENERGETIKA OD VAŠICH PRŮVODCŮ VÁM NA MÍRU

Aktualizováno: 9. 10.

Vezmu Tě za oponu poznaného...možná to bude poprvé, kdy se ucítíš plně milován/a, podporován/a, viděn/a... Nabízím Ti unikátní službu na míru, ve které zachytávám zprávy od Tvé duše, průvodců a energetiku, která přichází jako velká podpora pro Tvé další kroky...


Jsou tak různorodé, jak různorodí jsme my sami jako lidské bytosti. Berou nás/vás ve své jednoduchosti a jasnosti domů. Tam, kde to znáte. Do místa ve vašem srdci, kde se rozpomínáte na to, jaké to je cítit se:


💜plně přijat/a

💜nesouzen/a

💜nehodnocen/a

💜plně viděn/a

💜podpořen/a

💜milován/a

💜uzřen/a


Zvukový otisk má aktuálně formu:


⭐mluveného slova/vzkazu pro vás

⭐někdy melodie

⭐melodie a vzkazu

⭐podporujícího jména duše

⭐praktiky, která vám je nyní na vaši cestu doporučena

⭐hlubokého léčivého a všeobjímajícího ticha


Vše záleží na vašich průvodcích a tom, co je pro vás přichystáno jako nejvyšší forma aktuální podpory pro vaši cestu.


Miluji v té energetice být. Přichází v ní zprávy pro vás přímo na míru. V takovém energetickém koktejlu, v takové dikci mého hlasu, který potřebujete skrze mne uslyšet.


Pro někoho je to trošku káravé, z letargie probouzející.

Pro dalšího plné láskyplné něhy od začátku do konce.


Jsou v tom zvuky, tóny, slova, ticho, absolutní naplněnost tak, jak je třeba. Je v nich humor, soucit i "vážnost" - ne všichni průvodci jsou "žertéři" :).


A zatím vším běží na "neviditelném pozadí", které ale můžete plně cítit, obrovská energetika podpory a lásky k vám samým. VŽDY.


Někdy nad nimi trošku kroutíte hlavou a říkáte třeba:

"Já a draci?" A za pár týdnů už jasně víte, proč se o nich mluvilo :)).


A nebo mi píšete:

"Tohle přesně jsem už tak dlouho potřebovala slyšet..." A je vám vše tak blízké, známé...


Často tedy vnímáte velkou lásku a podporu, kterou jste ve svém životě už dlouho necítili a přitom je vám tak dobře známá, jen delší dobu nežitá.


Rozpomínáte se na sebe. Na to, co je pro vás důležité a to je nejvíc.


A já osobně vnímám, že všechny tyto energetické otisky nás vedou do hlubokého míru v našem srdci a také do absolutního přijetí sebe sama tak, jak nyní jsme.


Jejich průběh můžete nechat "na vesmíru" a poslat si pro vás aktuálně to nejvíc nej. Nebo můžete mít i dotaz, který je jimi zodpovězen, ale tady pozor, většinou se jedná o hlubší vhledy a jednoduchá doporučení spíš než o jasné rady typu: "Jdi do lékárny a tam si kup koňskou mast." I když kdo ví, třeba to jednou taky přijde.


Osobně také vnímám, že tyto vzkazy jsou laskavými energetickými portály, se kterými můžete v každodennosti pracovat a nechat se jejich energetikou tzv. omývat, harmonizovat, dosycovat, léčit.


Zvukové otisky mají cca 10-30 minut (vždy závisí na vašich průvodcích, jaký podporující koktejl naznají, že potřebujete).


Posílám je ve formě mp3, kterou si můžete stáhnout do svého mobilu (doporučuji poslech skrze sluchátka, ale lze i normálně) a individuálně si s ní pracovat.


Otisk je pak hotový v ideálním načasování pro vás, max. do 3-4 týdnů od okamžiku jeho úhrady připsané na můj účet.


Cena je 2000Kč. Za tuto cenu pro vás ve stejném duchu nabízím i osobní meditaci na míru - pro ty, kteří rádi spočinou sami v sobě raději touto více vizualizační cestou.


Miluju. Kdo vyzkoušel, byl potěšen na srdci i na duchu.


Energetika podpory vstupuje do vašeho systému, těla i každodennosti.


Je tu pro to, aby vás podpořila ve vašich rozhodnutí, dalších krocích, v cestě vaší každodenností.


Cílem našich průvodců je to, abychom pochopili a plně realizovali svůj život v žití ráje na zemi. Touží, abychom ucítili jak moc jsme milováni a podporování. A že jsme hodni nejen lásky, ale také všeho, po čem naše duše touží.


Radost, lehkost, plnost, blaženost, sesterství, bratrství, hojnost a plné žití sebe sama.

Zvu Tě do toho...


S láskou, Milena Zafira Dea

malířka obrazů, které otevírají srdce novým dimenzím žití sebe sama v lásce a také průvodkyně do prostoru ticha, klidu a míru ve Tvém srdci...



Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comments


bottom of page