top of page

Tančit tanec své duše aneb LATIHAN S DEOU

Motto: "Když se jednou dotkneš ticha v sobě, chceš ho cítit znovu a zas...Tento stav ti pomáhá v každodennosti uvést se do nadhledu i v situacích, které jsou vypjaté, náročné a kdy uvnitř nás panuje obrovský chaos...kdy přichází strach, obava, nejistota...Ticho v sobě stojí za to najít a "natrénovat vstupování do něj"...Pomáhá nám pak v každodennosti neztratit sebe." Milena Dea


I proto miluju tanec a vedení žen do toho niterného spojení se sebou, které je pro nás tolik přirozené...


Když své tělo odevzdáš tanci...


Když živoucí energii dovolíš, aby převzala kontrolu nad tvou hlavou a volně proudila skrze tvé tělo tak, jak zrovna potřebuješ bez toho, abys to řídila, uměrňovala, dirigovala...


Přichází okamžik, kdy "vypneš" a jen sleduješ, jak Bytí samo prostupje tvými strukturami a ty najednou tančíš TANEC SVÉ DUŠE.


💃Povoluješ.

💃Dýcháš.

💃Vnímáš.

💃Uvolňuješ.

💃JSI.


Ve včerejším super horkém dni, kdy jsme všechny byly zpocené už před tancem samým 🙂, jsme se se ženami sešly na slunovratový (a nebo jen páteční TANEC DUŠE) ANEB LATIHAN S DEOU.


Chvilku jsme sdílely, a pak 50 minut tančily tak, jak nás vedlo naše tělo v energetice naší duše.


Jsou to kouzelné okamžiky, kdy ženy najednou zjišťují, jak blahodárné je v tomto stavu setrvávat.


Okamžiky, kdy se vyplavuje v obrovské jemnosti stres a odpor z těla. Kdy odchází to, kým nejsme, aniž bychom dlouze bádaly nad tím "co to je".


Momenty, kdy se dotýkáme svého nitra. Vnímáme jasně to, zda nám "šrotuje" stále hlava nebo přichází stav, kdy "vypneme" (někdo poprvé v životě tímto způsobem) a necháváme se ohromovat tím, kam nás vede naše tělo a energetický proud v něm.


Miluju cítit energetiku, která mnou při tom prochází. Jak mé tělo i v mikropohybu zažívá naprostou blaženost z toho, ŽE JE. ŽE JSEM.


Včera mi přicházely i velmi silné láskyplné vize a já vnímala, jak dostáváme požehnání na další cestu. Jak se energetický portál, který s námi pracoval, rozšiřoval až daleko za nás.


Na konci jsme pak spočinuly v laskavém tichu, klidu a míru sebe sama. A ženy opět odcházely s uvolněným tělem, obličejem i rozzářenýma očima. Klidem v sobě. A to není málo.


I jim během tance a sdílení docházely některé pro ně velmi důležité věci a poznání - byť v úplné jednoduchosti a jasnosti.




Je mi potěšením být u toho.


Je to pro mne velkou ctí, ženy, otevřít toto pole lásky a podpory pro vás, abychom se mohly vzájemně vyslechnout, podpořit a poléčit to, co je právě třeba.


 JE PRO NÁS OBROVSKÝM DAREM ZAŽÍVAT SEBE V TĚLE - i toto téma jsme včera se ženami zmínily, protože TĚLO A JEHO PŘIJETÍ je pro mnohé z nás velkým celoživotním tématem.


Děkuju za důvěru, ženy.

Mám vás moc ráda a těším se na další LATIHAN S DEOU, jehož termín se jeví jako součást "Lvího kruhu", který se uskuteční ve ČTVRTEK 8.8.2024.



S láskou,

Milena Zafira DEA



17 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comments


bottom of page