top of page

SOBOTNÍ ŘÍJNOVÁ AKCE PRO ŽENY - MOJE SÍLA

Aktualizováno: 12. 8.

Zveme vás na velmi vyživující a podporující ženskou akci "MOJE SÍLA", kterou spolupořádáme ve východočeské Chocni společně s mou drahou sestřičkou a přítelkyní Nakirií Maera (FB / web).


Milé ženy,


vy, co jste s námi byly minulý rok na podzim se už začínáte ptát, jak to bude letos s tím avizovaným říjnový víkendem č.2, který spolupořádáme společně s mou milovanou sestřičkou a přítelkyní Nakiria Maera.


Moc děkujeme za důvěru. Máme radost, že si vás tato akce s námi opět silně volá.


Pravdou je, že se nám to s Nakirií trošku přerodilo, a tak následujeme lehkost a pro tento rok VOLÍME SETKÁNÍ NA JEDEN DEN :).


Sejdeme se spolu v sobotu 12.10.2024 opět u nás ve východočeské Chocni, kde máme kouzelné zázemí hned naproti cukrárně U Antona, v sálku, který je krásně světlý, čistý a vzdušný. Prostě velmi podporující místo, kde vypneme hlavu a zapneme srdce.


Tento typ setkání jsme si vyzkoušely v květnu na akci ROZKVÉST V SOBĚ a musím říct, že to "jelo" od první minuty, kdy se ženy začaly scházet.


Bylo to velmi silné a podporující setkání, díky kterému jsem i já sebrala odvahu učinit další zásadní krok ve svém osobním životě.


Nic není prostě náhoda a při fyzických setkání se dějí tak podporující přepisy v našich polích, že to slova nepopíšou, to se musí zažít :).


A tak s Nakirií otevíráme pole pro 12 odvážných žen, které volá téma "MOJE SÍLA".


Setkání proběhne v čase 9:00 - 18:00.

Příspěvek za účast je 2.600Kč při přihlášení do konce srpna 2024. Od 1.9.2024 se pak částka navyšuje na 3.400Kč. Při úhradě je možné domluvit se na 2-3 splátky.


V ceně je zahrnuto naše podporující a pečující pole, pronájem zázemí a zákusek s kávičkou z místní cukrárny (na popud žen z květnového setkání :)).


Program se nám ještě složí ;). Poplyneme na vlně energetiky skupiny, která se sejde, protože tak to je vždy nejlepší.


Pevným bodem je světelný rituál k většímu vstoupení do své ženské síly, který povede Nakiria a určitě i dobrovolné sdílení :).


Rády bychom si s vámi zatančily tanec duše - latihan nebo se propojily v harmonizačním tichu či meditaci. Ale to opravdu necháme na daný okamžik těsně před konáním akce.


Takžeeeeeee.....kdo už ví, že se k nám přidá? Hlaste se, ladies, moc se na vás těšíme!


Hlásit se můžete přes můj email milena.karnaya@gmail.com, případně whts či messenger ;). Nebo kontaktujte Nakirii přes její sítě. Míst je jen 12, abychom se pohodlně vešly do našeho prostoru.



S láskou a natěšením,

Dea & Nakiria Maera


PS: Celovíkendová akce pro ženy se aktuálně hlásí na jaro 2025, tak uvidíme, jak se to ve finále celé poskládá :).


Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comments


bottom of page