top of page

Poslech ke kávičce: Dr. Joe Dispenza - PROBUĎTE SVÉ BOŽSTVÍ - Doslov: BUĎTE MÍREM

PROBUĎME SVÉ BOŽSTVÍ A BUĎME MÍREM...

Nádherná kniha Dr. Joe Dispenzi o tom, jak proměňovat svou realitu svým vlastním záměrem, pozorností, setrvávání v přítomném okamžiku, laděním svých emočních prožitků vs. tělo v kvantovém poli a poté v každodenní realitě.


Spousty vědeckých poznatků a vysvětlení pro ty, kteří potřebují proces proměny uchopit hlavou a i pro ty, co jsou "hodně v hlavě" (jako já :)) a návody, vysvětlení a meditace (ať už v knize popsané nebo vedené v originále přímo Dr. Joe) jim umožní konečně přepisovat podvědomou paměť svého těla, která nás jinak nekonečně cyklí v křeččím kolečku toho, čím už nechceme ve svém životě procházet :).


Je čas uzdravit sebe sama, rozpomenout se na svou moc a sílu tvůrce a tvořit si takový svět, který chceme žít....


V lásce, radosti, lehkosti, pospolitosti, podpoře, vzájemnosti, pomoci, službě v první řadě sobě samému...



Tento post není nikterak sponzorovaný, prostě chtěl být sdílen ;).


Originální stránka Dr. Joe Dispenza ZDE. Jeho meditace je možné zakoupit v mp3 na jeho webu. Spoustu jich je také k dispozici zdarma na You Tube. Zde je potřeba zakoupit si členství YT, aby vám v nich neskákaly reklamy, které jsou velmi rušivé při tak hlubokých meditačních stavech, do kterých vás postupně navedou.


Kurzy v češtině bylo možné svého času objednávat přes YOUNITY (nemám osobní zkušenost). Nevím, jak je to aktivní nyní...


Děkuji za vše, co mi pravidelné každodenní meditace s Dr. Joe Dispenzou přinášejí. Jsem v experimentu sama se sebou a rozpomínám se...


Možná některá z jeho knih pomůže i vám.


Jeho technika meditace, pochopení jejich principů, propojení mysli, emocí a těla v každodenní praxi, vede k velkým uzdravovacím procesům, které jsou nazývány jako "zázračné" a přitom se dají již vědecky podložit i díky výzkumu týmu Dr. Joe a jeho spolupracovníků.


Spoustu "referencí"/testimonials od lidí, kteří se skrze ně uzdravili, uspořádali si svůj život k lepšímu, přivlnili si novou práci, partnera, peníze, najdete přímo na YT portálu: https://www.youtube.com/@drjoedispenza/featured . Naciťte si v nich jejich pravdu sami...


Další inspirativní "noví vědci" jsou např. Dr. Bruce Lipton nebo Gregg Bradon (neurovědy, epigenetika). Určitě je už i někdo v ČR, kdo o tom přednáší a rozšiřuje povědomí o nových možnostech proměny i mezi námi "laiky" :).


S láskou děkuji a příjemný poslech přeji,

Milena Dea


www.milenadea.cz


23 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comments


bottom of page