top of page

OSOBNÍ AKTIVAČNÍ OBRAZ "NA MÍRU"

Miluju ten proces tvoření pro vás... Miluju tu bezčasovost, kterou si spolu navzájem dáváme... Miluju tu svobodu tvoření, kdy to nejlepší načasování, kdy pro vás má obraz vzniknout, plně řídí vaše Vyšší Já/vaše Duše a věřte mi, že "já to chytnu" .

Včerejší osobní obraz je toho dalším mega příkladem...

Jdete tvořit něco úplně jiného (to si myslíte i se na to připravíte)...ale když se spustí hudba, která je jiná, než jste si mysleli, že se rozjede...víte, že máte vzít jiné plátno a jít tvořit pro tu, která na svůj obraz čeká už od začátku prosince 2021...a to jste si ještě den předtím říkali: "No to teda nevím, kdy si tohle tvoření zavolá...takový "klid po pěšině"..."

Takže tak...zavolalo si včera a velmi jasně i s tolik láskyplným aktivačním vzkazem - což nebývá "pravidlo" - prostě každému tak, jak potřebuje.

A odpověď na vytvořený obraz (mimo jiné): "Ty vůbec nevíš, čím já tady dneska od rána procházím…. Jakým rozkladem! Od rána, do teď… To je prostě nejvíc hustý…"

Takže děkuji, děkuji, děkuji...i za vaši trpělivost, že pro vás obraz nevytvořím v nějakém předem daném a nastaveném časovém "limitu", i za to, že mi své peníze svěříte často na několik měsíců dopředu a důvěřujete, že vše je v pořádku (a ono je :)), i za to, že sami sebe dáte do módu "trpělivého pouštění" - věřte mi, že já v něm jsem kolikrát taky ...fakt bych vám to už ráda namalovala, ale prostě "nemůžu", protože by to nebylo "pravdivé" a v souladu s novou energetikou, což nechceme ani vy ani já.

Pro potěchu oka přikládám jen pár fotek ze včerejšího VIP tvoření, které mělo opět více vrstev. Více jich ponechávám v soukromí pro ženu, které obraz plně náleží.

Pokud vás volá "tvoření na míru", ráda se s vámi telefonicky nebo emailově propojím a probereme vše potřebné.

Děkuji, děkuji, děkuji...za ta nádherná setkání s vámi...

S láskou, Dea


PS: A CO REFERENCE? :)

Vzkazy od vás miluju. Některé z nich najdete zde, některé přímo na mém blogu - jako třeba tuhle od ženy, které si velmi velmi vážím ;).


5 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comments


bottom of page