top of page

Nový malovací workshop - JISKRA RADOSTI

Aktualizováno: 9. 10.

Přijď si v bezpečném prostoru rozpomenout na tvořivý potenciál Tvé vlastní světelnosti. Projev se plně. Přestaň se limitovat. Tvá zářivá holčička v Tobě Ti s tím pomůže. Vezmu Tě za ní. Můžeš...


Milé ženy,

protože jsem velmi silně vedena tvořit nově i své malovací workshopy a zaměřit je ještě více na vnitřní hravost, rozvernost a "dovolování si", chystám pro vás na podzim nový workshop, který se pojmenoval JISKRA RADOSTI a jehož patronem je malý růžový krab-íček :)))). No kdo by mu to vymlouval, že? 🙂


Akce se uskuteční v SOBOTU 19.10.2024 tady u nás v krásné východočeské Chocni.


Naše tvoření bude zaměřeno na tvoření s naší malou zářivou holčičkou, která si ještě pamatuje svou světelnost a ví, že tady na Zemi je možné vše, o čem jsme v hlouby sebe sama přesvědčeni, ŽE JE MOŽNÉ.


Dotkneme se svých vnitřních limitů typu "ne, nesmíš, takhle bys neměla, tohle se nedělá, toto není možné" skrze meditační ztišení a společné povídání/sdílení. A přepíšeme tenhle NE PŘÍBĚH na VELKÉ ANO ŽIVOTU samému a užívání si sebe sama v něm. Aspoň tak to nyní vnímám, může se to ještě proměnit podle skupinky, která se sejde.


Více k workshopu ještě napíšu. Zatím rozverně takto 🙂.



Těším se na vše, co pro nás v tomto hravém duchu přijde 🙂.


Cena za workshop bude 3.333Kč a bude možné ho zaplatit na 2-3 nevratné splátky.


Tak co tomu říkáte? 🙂 Klidně nic...Ve mě se to "vaří" radostí z nového! Jéééééj! 🙂 Tohle totiž potřebujeme cítit i v každodennosti, proto vnímám jak spirit linku tohoto setkání, tak jeho obrovskou podporu do naší "obyčejné zářivé lidskosti".


Kdyby bylo ve společnosti více vnitřní radosti a hravosti, žilo by se nám společně veseleji a méně dogmaticky 🙂.


pac a pusu,

Dea a krab, jež zatím jména nemá 🙂 nebo že by to byl Růža? :))


PS: Jo a budeme malovat rukama přímo na plátno. To by se našim vnitřním holčičkám mohlo líbit, ne? Teda pokud tam nemáte blok, že "ruce musí být vždycky čisté" :)))....Tady totiž čisté rozhodně nebudou...:))))


Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comments


bottom of page