top of page

Nech padnout všechny své iluze

Aktualizováno: 14. 8.

ANEB LEPŠÍ JEDNO ZDRAVÉ BOUCHNUTÍ DO STOLU, NEŽ 10 DOKTORŮ ;)


Milované ženy,


v souvislosti s tématem našeho čtvrtečního "lvího kruhu", bych vám dnes ráda chtěla napsat: NEBOJTE SE NECHAT POSTUPNĚ PADNOUT VŠECHNY SVÉ ILUZE.


  • O sobě sama.

  • O druhých.

  • O světě kolem vás.

  • O tom, jak by měl váš život vypadat.

  • O tom, kým jste a kým byste měly být.


Ačkoliv jsem to ženám na kruhu schválně neřekla (vnímala jsem, že nemám), tak vedle karty TVORBA, která nám společně vyšla, jsem před kruhem vytáhla hlavní kartu/téma našeho setkání a tou byla karta ILUZE.


Chci vás/nás ale ze srdce podpořit. Další karty, které jsem v souvislosti s touto kartou vytáhla totiž hovoří (jak jinak :)) o tom, že pakliže se rozhodneme ze svých iluzí vystoupit, jsme VŽDY POD OCHRANOU milujících ANDĚLSKÝCH SVĚTŮ, které nám pomáhají dojít do BOŽSKÉHO VĚDOMÍ. A o to nám jde. DOJÍT DOMŮ. K SOBĚ. Do čistoty a ryzosti svého srdce a to se může dít pro každého zcela jiným způsobem :).


Takže...buďme bdělé a s láskou k sobě rozlišujeme, kde opravdu konám z čistoty svého srdce a kde z nadřazenosti svého ega (i duchovního).


Je to cesta sebepoznávání se, svých pocitů, svých vnitřních dějů. A je to úplně normální jí procházet.



Někdy je totiž lepší zdravá "nasranost", kterou nechám (klidně někde stranou bez ostatních zúčastněných) svobodně projít mou myslí, tělem, systémem. S tím pak souvisí i zdravé vymezení se a nastavení si svých hranic.


Ačkoliv jsme láskyplné a empatické bytosti, tak posílání světla a lásky druhým, když jsme na ně vlastně naštvaní, není to pravé ořechové, protože i to je vlastně lež a popření sebe sama. Je to konání z našeho duchovního ega, kdy máme pocit, že jsme lepší než ti druzí, kteří to mají jinak než my a ještě "nechápou"/nevědí, co činí.


A veškeré tyto potlačené emoce, stres, naštvanost, zlost, se nám ukládají do paměti našeho těla, aniž bychom si to uvědomovaly. Proto jsem na začátku psala, že je lepší jedno zdravé bouchnutí do stolu než 10 doktorů (vyzkoušeno osobně v té "empatické duchovní variantě" a následném "kolapsu" mého systému, ze kterého jsem se pak rok a půl dávala dohromady :)). Děkuju za tu zkušenost, i když nebyla vůbec příjemná. Vy jí procházet nemusíte.


Posíláš-li světlo druhým, dělej to z bodu neutrality uvnitř sebe sama. A ani ho vlastně posílat nemusíš. Můžeš jen nechat Zdroj/Lásku/Vesmír, aby do této situace vstoupil a narovnal ji nejlepším způsobem pro všechny zúčastněné. A ty jen pozoruj, co to nyní vyvolává a přináší v tobě a tobě samé... Je tam neutralita? Bravo! Není? Nevadí. Pozoruj to a nech to procházet.


Takže...iluzím zdar i zmar. Milujme je. Jsou tu pro nás a bez nich bychom nepoznaly sladkost toho, kým doopravdy jsme.


S láskou objímám a děkuji za vás.

Dea


PS: Další akce, kde se můžeme vidět (viz plakátky):




2 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comments


bottom of page