top of page

ZRUŠENO - JISKRA RADOSTI - Workshop intuitivní malby s Deou

Aktualizováno: 9. 10.

EDIT 1.10.2024 - vzhledem k 0 počtu přihlášených k dnešnímu dni ruším tuto nádhernou akci, která pozvedá ducha i mysl. Nový termín bude možná na jaře...zatím nevím :).


Projev se plně.

Přestaň se limitovat.

Tvá zářivá holčička v Tobě Ti s tím pomůže.

Vezmu Tě za ní... Můžeš.


Milá ženo,


v našich životech si často mylně myslíme, že na něco, co toužíme dělat, potřebujeme mít tzv. papír (certifikát, potvrzení, diplom), prostě oficiální razítko k tomu, že to dělat můžeme, že jsme v tom oficiálně vzdělané a dobré.


Nebo, že abychom se něco "pořádně naučili", musíme projít nejprve nějakým "školením, workshopem,zasvěcením" s profesionálem, který ten papír už má :).


Jenomže obojí je v jistém slova smyslu v některých případech naprostou iluzí a únikem nás samých od sebe samých :). Únikem od hlubokého volání naší duše, která moc dobře ví, co nese a co umí. Jen my se toho občas bojíme ve své realitě dotknout a ukázat to světu :). A to platí pro jakoukoliv oblast našeho života.


A jak to vím? Protože jsem si přesně tímhle procesem sama prošla a neustále procházím. Učím se plně důvěřovat sobě, své intuici, svému vnitřnímu vedení a tomu, že některé věci prostě umím, i když na ně nemám "oficiální razítko" ani mne do nich nikdo "oficiálně nezasvětil". A umíš to i ty! Jen se možná ještě limituješ a bojíš. Dokážu to? Co na to řeknou doma? Bude to dost? Budu v tom dost já? Bude to hezký?


A já ti na to řeknu tohle: Budeš boží! :) A doma ať si říkají cokoliv. Protože ty si přivezeš nejen svůj originální (a možná úplně první obraz), ale uvnitř sebe samé i obrovskou plnost z celého setkání.


Že ses odvážila.

Že sis to dovolila.

Dala sis čas a prostor.

Investovala jsi do sebe.

Překročila jsi možná i nějakou hranici vnitřní obavy, strachu.

A poznala další kousek sebe.




A jak vím tohle? Jednak z prožitků žen, které už mými workshopy a setkáními prošly. Druhak od sebe samé.


"Ahoj Milenko, moc děkuji za skvělý workshop. Obraz prý bude viset v obýváku. Zajímavé je, že od té soboty se mi určitě věci otevřely a aktivovaly, tak uvidíme, co bude. Prostě se to vše roztáčí..." Petra


"Z celého srdíčka Ti děkuji za včerejší den;). Bylo to nádherné. Tvé myšlenky a mé pocity mě provázely celou noc a u obrazu jsem i usnula;) . Jsem tak šťastná, že jsem si tento krásný den s Tebou dopřála ." Lída


 "Jsem vděčná za příležitost tvořit rukama obraz toho, co se odehrává v mé duši. Byl to náherný den strávený společným sdílením, laděním, cestou k sobě, objevováním, spočinutím mezi opukovými skalami u Tiché Orlice a uzeměním dobrou kávou a dortíkem. Ten obraz doma visí, již několikrát jsem jej na zdi obrátila, aby vydal, co se v něm urkývá a stále PŘIJÍMÁM. Není vidět očima, kolik vrstev je v něm ukryto (jen někteří, co byli přitom znají), a že jich tam je! a čeká na to, až ho přelakuji. Mám připravené další plátno a těším se, že ten další obraz již nebude tak “terapeutický”. Děkuji Dea, děkuji všem ženám, které měly odvahu přijít, děkuji sobě." Dita


Víš, ani já nejsem tzv. profesionální/vystudovaná malířka/grafička či cokoliv jiného oficiálně uměleckého.

Ale od svých cca 20ti let jsem cítila, jak mne malování přitahuje. Obvzláštně malování specifických energetických obrazů, které otiskují energetiku naší duše. ALE TENKRÁT jsem si ještě netroufala (no jasně že blok z dětství typu: "No, raději si vyber jiný kroužek než výtvarku..."). Jen jsem tam někde v hloubi sebe samé věděla, ŽE TO UMÍM.


A až téměř po 20ti dalších letech mě má duše už velmi jasně "zavolala na značku" a já v roce 2017 (tuším :)), namalovala svůj první intuitivní obraz na plátno. Tenkrát ještě i se štětcem, které používám i nyní, ale velmi velmi zřídka. Ta plátna a barvy jsem tenkrát měla nakoupené pro tvoření s dětmi (které taky velmi miluji). No...ve finále jsem si je nakoupila hlavně pro sebe, jen jsem to ještě nevěděla :)).


A od té doby...stávám na začátku svého tvoření nad bílým plátnem A NEVÍM. Znovu a zas...NEVÍM...

ALE CÍTÍM, VNÍMÁM...Nechám sebou ten proud inspirace/intuice/božství procházet a konám v souladu s ním - jaký super trénink do běžné každodennosti, že? Kráčet v souladu sama se sebou, se svým srdcem i vědomím.



Foto z workshopu Na vlně radosti s Deou no.4 - měly jsme tentokrát skupinku, která si přála "pracovat v utajení", tak jsme se ani nefotily a ani já moc nefotila to, co ženy tvoří a toto naše vnitřní ticho respektovala. I to je důležité...


Takže...naše setkání nebude jen tak ledajaké...bude to velmi intenzivní sebepoznávací i relaxační čas.


  • Dotkneme se svých limitů, omezení, obav i strachů.

  • Zažehneme spolu světlo naší vnitřní holčičky a rozpomeneme se na to s jakou zářivostí přicházela sem na Zem, než se jí dotkly strachy, vzorce a obavy jiných.

  • Užijeme si spoustu radosti, povídání, smíchu i hlubinného ticha.

  • Budeme spolu sdílet, povídat, půjdeme na procházku a budeme intenzivně tvořit své originální obrazy.


Po celou dobu spolu budeme ve velmi kreativním a léčivém poli, které se na mých workshopech velmi hmatatelně tvoří a samy ženy ho často energeticky cítí. Pokud ho neucítíš ty, tak neva, stejně tam pro nás bude :). Toto pole v nás přepisuje mnohé už jen tím, že v něm jsme.


Vezmu Tě do svého tvořivého světa a dám Ti v něm celou sebe i to, co k tvoření potřebuješ.


Vytvoříme spolu laskavé pole vzájemnosti, podpory a bezpečí, ve kterém se krásně uvolníš a rozpustíš SVÉ LIMITY V HLAVĚ.


Možná se ptáš, jestli je tahle akcička pro Tebe?

A já ti odpovím jedno VELKÉ ANO, pokud:


  • jsi vždy toužila malovat a neměla na to odvahu nebo sis na to prostě "jen" neudělala čas a prostor,

  • si myslíš, že "neumíš malovat"

  • si myslíš, že vždycky "všechno zmatláš a nevyleze z toho nic pořádnýho"

  • už třeba i maluješ, ale moc nad tím přemýšlíš, hlídáš se a z tvoření se ti vytrácí radost

  • se ti zdá, že ti život protéká mezi prsty

  • neustále se cyklíš a opakují se ti různé životní situace

  • nemáš odvahu udělat krok k nějaké změně (ať už uvnitř sebe nebo vůči svému okolí)

  • si myslíš, že nejsi ve svém životě podporovaná, viděná, slyšená


Možná se ti zdá, že zmiňuji témata, která s intuitivním malováním nesouvisí, ALE OPAK JE PRAVDOU. Vše je totiž společně provázané.


  • Pokud se velmi kontroluješ při tvoření, neumíš se uvolnit ani do toku svého života.

  • Pokud od svého tvoření očekáváš přesný výsledek /o čemž intuitivní tvoření rozhodně není/, limituješ samu sebe i ve svém životě a zavíráš si možnosti růstu, poznání, hojnosti.

  • Pokud ty sama nedokážeš ocenit a docenit to, co jsi vytvořila, jak to mohou v reálném životě udělat ostatní a plně Tě "uvidět". Atd.


Hustý, co? :) Můžu Tě uklidnit...já sama na to přišla relativně nedávno a stále to integruji :).


Tak co? Uvidíme se spolu?



Přinesu pro Tebe:

  • KVALITNÍ PLÁTNO o rozměru 60*60cm (boj se nic, to hravě zvládneš a nakonec zatoužíš po ještě větším :))

  • VŠECHNA SVÁ UDĚLÁTKA, která za ty roky zkouším a používám

  • KVALITNÍ BARVY, které můžeš klidně "plácat"

  • SPOUTY ŠABLON, pokud zacítíš je použít


Během workshopu Ti bude k dispozici:

  • káva, čaj, mléko a drobné občerstvení

  • já a moje čisté ruce, které ti to všechno během tvoření uvaří - to fakt oceníš :))


Zázemí budeme mít tady u nás v Chocni v krásném novém Komunitním centru, jehož zázemí ženy oceňují a milují (a já taky).


Kurz/workshop je vytvořený pro velmi intimní skupinku žen - pouze 6 + já - ve které se Ti mohu velmi individuálně věnovat a podat pomocnou ruku.


V případě jakýchkoliv dotazů se mi můžeš ozvat před i po workshopu. Jsem tu pro Tebe.



Na vlně radosti s Deou no.3


Možná i teď říkáš: "No jo, to mě láká, ale fakt nevím, co bych tam malovala..."

No a od toho je tu kdo? Od toho jsem tu já, abych Tě podpořila "dát se do díla", i když nevíš a jít v něm krok za krokem jako v běžném životě :).


TÉMA OBRAZU NENÍ PEVNĚ DANÉ ;). Máš v tom obrovskou volnost. Klidně to může být PROPOJENÍ SE SVOU JISKROU RADOSTI, ale klidně to může být úplně něco jiného. Třeba:


  • podpora na Tvou Cestu v každodennosti

  • vyladění se na své vztahy, partnerství

  • vnímání větší hojnosti v životě

  • Tvůj osobní růst

  • propojení se s Hvězdou Tvé Duše, s Tvou posvátnou prapůvodní Esencí...

  • nebo si vytvoříš harmonizující zářič pro svůj posvátný prostor, Domov, kancelář, byt...


Opravdu jedeme na vlně NO LIMITS a Ty a Tvá vnitřní holčička MŮŽETE COKOLIV. Je to jen na Tobě, Tvé duši, intuici a nádhernému TADY A TEĎ, kam Tě zavede. Budu stát při Tobě a podpořím Tvou vnímavost, všímavost, jemnost k naslouchání Tvého vnitřního vedení, které VÍ.


Cena za celodenní workshop, materiál, prostor a mou 100% podporu je 3.333Kč. Je možné se domluvit na dvě splátky.


PLATEBNÍ PODMÍNKY

Částku je nutno zaplatit co nejdříve, nejdéle do 15/10/2024. Po úhradě je částka nevratná. Děkuji, že včasnou úhradou respektujete mou energii, čas a prostor do organizace workshopu vložené. V případě rušení či přeložení termínu workshopu z nečekaných důvodů se spolu domluvíme individuálně.


ZÚČASTNIT SE MŮŽEŠ, I KDYŽ JSI UŽ NĚKTERÝ Z MÝCH PŘEDCHOZÍCH WORKSHOPŮ ABSOLVOVALA. Zvýhodněná cena je 2.400Kč ;).


Dovol si zažít to mega uvolnění energie v sobě, když překročíš svou vnitřní obavu, strach, nerozhodnost. Dej ANO SOBĚ.


Přihlásit se můžeš ZDE nebo přes tlačítko níže. Případně je možné napsat na můj email milena.karnaya@gmai.com.



Těším se na Tebe.

Těším se na nás.

Přijď ukotvit prožitek RADOSTI Z ŽÁDNÝCH LIMITŮ v sobě ;). Můžeš!


JAKO DÁREK ODE MNE po workshopu DOSTANEŠ: speciální vychytaný manuál RADY A TIPY pro tvoření na vlně radosti v hodnotě 1.500Kč.

S láskou a podporou,

Dea



Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comments


bottom of page