top of page

JAK PRACUJÍ MÉ ENERGETICKÉ OBRAZY a jak jejich potenciál využít pro sebe

Maluji rukama přímo na plátno a skrze svou tvorbu kotvím světelné klíče, kódy a matrice, které nesou božský energetický otisk tzv. kódů Nové Země.


Ranní spontánní video, ve kterém mne zavolal tento nádherný obraz ODEVZDÁVÁM SE TI k tomu, ať s vámi nasdílím, jak mne podporuje v každodennosti.



V tomto povídání mi byla ukázána nová technika, jak s mými obrazy pracovat. V krátkosti se o ní dozvíte ve videu, které jsem nazvala VSTUP SE MNOU ZA ZÁVOJ NEPOZNANÉHO.



Mé vysokovibrační energetické obrazy jsou tu pro všechny, kdo jsou otevřeni veškeré podpoře a lásce, kterou pro nás nesou.


Maluji rukama přímo na plátno a skrze svou tvorbu kotvím světelné klíče, kódy a matrice, které nesou božský energetický otisk tzv. kódů Nové Země.


Kódů, které k nám přicházejí jako rozpomenutí se na to, co to znamená žít své lidství, být tím, kým doopravdy jsme a jak tvořit ze své božské podstaty i zde na Zemi. Tyto kódy pomáhají aktivovat náš lidský potenciál, naše talenty a dary. Také nám pomáhají se rozpomenout na to, kým jsme sem přišli být a jaké je to žít život v naplněné radosti, lehkosti, blaženosti a hojnosti. Protože to je naše pravá podstata, kterou si zasloužíme ztělesnit a naplno žít.


Mé obrazy každému přinesou to, čemu je připraven se otevřít, uvidět a hlavně žít :).


Děkuji, že mohu tvořit tuto božskou krásu a umožňovat vám okamžiky blaženosti, otevírání srdce a laskavé podpory i všude tam, kde si s nimi dovolíte vyzdobit svůj interiér.


S láskou a vděčností,

Milena Zafira Dea



12 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comments


bottom of page