top of page

Díky za každou zpětnou vazbu

Sdílením svých prožitků a sebe inspirujeme a obohacujeme ostatní. A také na ně tak rychle nezapomeneme :)).


Během předchozích dnů jsem si opět uvědomila, jak mocné vnitřní ticho společně se ženami při našem setkání dokážeme vytvořit.


 Je tak hluboké, že na konci našich setkání už téměř nic nesdílíme, jen si něžně pošvitoříme a rozcházíme se domů... :)


Když mi nyní přišly tři zpětné vazby na náš "lví kruh", byla jsem dojatá. Jednak kvůli tomu, že se mi potvrdilo nevyřčené téma kruhu, které s námi bylo v poli a ještě se bude rozkrývat. Druhak kvůli tomu, že vím, že sednout ke psaní, udělat si na to čas a prostor a projevit svou vděčnost v každodennosti je už zase další level zastavení, uvnitřnění v sobě. Znám to od sebe.


Proč to teď píšu? I proto, že jsem si uvědomila, a to je velká proměna, že pro mne osobně psané tzv. reference/zpětné vazby už nejsou důležité, že bych na nich trvala, lpěla, chtěla je mít a ukazovat veřejnosti, že "hele, jsem dobrá, tohle se mnou můžeš zažít" (někde hluboko v mém podvědomí to dříve bylo, přiznávám), ALE opravdu bych chtěla ocenit, když si pak ženy udělají čas a (protože chcete a cítíte to tak) napíší mi, co pro ně během našeho setkání (nebo i po něm) přišlo za zprávu. Co jim to přineslo za uvědomění, změnu, poňouknutí v jejich životě. Nebo nepřineslo :). Čím je to obohatilo nebo co jim to vzalo.



Prostě mě baví sledovat osobní prožitky a příběhy, které jsou tak speciální a individuální jako je každý z nás :). Taky mne baví pozorovat tu různorodost toho, co se pro každou jednu z nás ve stejný čas odehrává, jak se to odehrává, jak to skrze nás prostupuje.


Je to pro mne velké učení a poznávání toho, jak funguje pole, které na kruhu/setkání aktivuji a otevírám.


A já za to moc moc děkuji. Inspirujeme se navzájem a inspirujeme tím i druhé vydat se cestou k sobě - jakoukoliv, s kýmkoliv koho oni zacítí jako "toho pravého/pravou" - a tvořit si tím své nebe na Zemi, svou vlastní realitu.


Sdílejme sebe a své prožitky. Sdílejme své dobré zkušenosti a klidně i ty špatné, cítíme-li tu potřebu (ty většinou jako lidé sdílíme častěji a automaticky :)). Kdo ví, kdo na ně právě teď čeká a koho zase podpoří na té jeho cestě životem.


Děkuju.


Naplněné dny,

Dea


3 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comments


bottom of page