top of page

Dovolit si zavřít oči a letět

Miluju to. Sednu si na koncertu, zavřu oči a letím...k sobě. Nenechám se nikým a ničím rušit...jen jsem...dýchám...ladím se na pocit uvolnění a relaxace v sobě...otevírám své energetické pole a nechám k sobě autenticky promlouvat vše, co přichází...netleskám...až na konci :)))...

Cítím vše, co v ten okamžik cítit mám...vše se děje pro mne...horko uvnitř mne, procházející vděčnost, radost i smutek z toho, že něco opět opouštím. Vedle mne sedí Nakiria Maera. Miluju její energii. Je v ní stabilita, opora, síla...i když se lidsky v ten okamžik necítí úplně "vyómovaně", tuhle energetiku u ní vnímám i tak. Koutkem oka zahlédnu, jak skrze své ruce nechává proudit kódování k sobě i do prostoru chrámu.

Někdo poblíž mne si začne pobrukovat...nejdřív mne to trošku vyruší z rozjímání, ale během chvilky jsem opět v sobě. Jsou to přesně ty tóny, které mají nyní přicházet. Jako by ten, kdo je vydává, zacítil impulz je sdílet s ostatními. V jemnosti... Jakmile dozní poslední tón, cítím, jak se v mé poli něco uvolňuje a odchází...přichází vlna lehkosti...Ať to byl kdo to byl...moc děkuji....

Kolikrát ani nevíme, proč jsme vedeni to, co cítíme udělat a když to uděláme, způsobí to další důležitou vlnu prožitků na vícero stranách (to, že mě někdo požádá, ať to dělat přestanu; to, že já jsem s tím v pohodě nebo o tom začnu přemýšlet, jestli to bylo správné a jestli jsem to měl/a udělat; to, že někoho druhého to irituje nebo pohladí...)... Mám to ráda. Sleduju to a někdy samu sebe pořádně zapastím do svých myšlenek :))).


A tak děkuju...za ten nádherný pocit uvnitř sebe sama, který jsem si včera i přes průstupy posledních dní dovolila prožít.

Děkuji Martin Maok Tesák za jeho hudbu z jiných sfér, Marek Cinko / Sochy od Marka.cz za dechberoucí Bytosti, jejichž blízkost a spolupráci při celém koncertu jsem cítila velmi mocně.

A taky moc děkuju Mila Bohunická/Spontanea Litomyšl za to, s jakou vytrvalostí a pravidelností zve Maoka do Litomyšle. Pamatuji si koncert tak před 6 lety, na kterém bylo jen pár lidí. Nyní už Piaristický chrám Nalezení sv. Kříže naprosto plný a to je úžasný! Takové hudební pohlazení a propojení je třeba vyhledávat a užívat si "až do dna" se vším, co přináší.

Dnešní ráno přineslo ještě větší lehkost...

Ať nám i v srdcích vydrží přes dny, kdy nám není zrovna do zpěvu.

S láskou objímám a ještě jednou děkuji, Milena Zafira Dea

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comments


bottom of page